Værn om miljøet ved at købe bambusstrømper!

24 august 2020
Anne-Mette Hansen

Det lyder måske ikke lige, som det mest oplagte miljøtiltag. Hvorfor er det egentlig godt for miljøet, at jeg køber bambus sokker? Hvordan ser bambussokker overhovedet ud? Er de behagelige at have på? Er de dyre? Og holder de i længere tid end almindelige sokker? Læs med i denne artikel, og få mere viden om bambusprodukter – og find ud af, hvor du kan købe bambussokker til fordelagtige priser.

Bambusprodukter – hvorfor?

Produkter, som strømper, er ikke lavet af ren bambus. De er fremstillet af det, der kaldes for bambusgarn. Denne garn er udvundet af bambusplanten. Når man sammenligner bambusgarn med bomuld og polyester, så har det en hel del flere fordele.

Bambus gror meget hurtigt – nogle typer gror med op til 1 meter om dagen. Når planten bliver skåret ned, regenerer den med det samme – det vil sige, at der begynder at gro ny bambus igen. Desuden har bambusplanten også brug for langt mindre vand, end bomuld har. Bambusdyrkning påvirker altså miljøet langt mindre. Derfor er det langt bedre for miljøet at bruge bambus til at fremstille produkter som f.eks. strømper. 

Køb bambus sokker til mænd

Sokker fremstillet i bambus er mere bæredygtige end strømper lavet i bomuld. Derudover er de også mere holdbare, de er naturligt antibakterielle, giver høj komfort på en lang arbejdsdag – og så er de naturligvis fremstillet af et produkt, som er dyrket under langt mere bæredygtige forhold. 

Hos Boody kan du købe forskellige slags bambus sokker til mænd. Her finder du både ankelsokker, korte strømper og lange strømper. Der er både modeller i hvid, sort og grå. Altså et godt produkt til ethvert behov og enhver smag. Vil du vide mere om sokkerne, deres produktion eller bare shoppe løs af skønne bambus sokker? Så kan du besøge Boody’s hjemmeside og gøre et prisfornuftigt og bæredygtigt valg. 

Flere Nyheder