Tissot: Schweizisk håndværk af højeste kaliber

11 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Tissot sætter standarden 

Går du og drømmer om at forsøde din hverdag, med lidt ekstra luksus i livet? Så kan et nyt ur være nøglen til dette. Et ur er en af de små detaljer, som er med til at gøre den store forskel. Dette er ikke blot praktisk, men en smuk detalje, som er med til at udtrykke din individualitet og personlighed.

Vælger du også et ur af en høj standard, så kan du også føle dig tryg, ved at dette er en langtidsinvestering som du vil kunne sætte pris på, mange år ud i fremtiden. Tissot har leveret diverse typer af ure i schweizisk kvalitet, siden 1853 og du kan derfor føle dig helt sikker, på din investering. 

image

Hvilke typer af ure findes der? 

Der findes diverse forskellige typer af ure, alle med forskellige formål og funktioner. Disse har udviklet sig igennem tiden, hvilket betyder at man den dag i dag, har et utal af forskellige muligheder.

Mekaniske ure: Er ofte af en yderst høj standard, som kræver daglig optrækning, for at holde værket i gang. Denne type, tilhører den første generation af armbåndsure og er et fantastisk stykke håndværk. Denne kræver eftersyn og smørelse, med ca. 3-5 års mellemrum.

• Automatiske ure: Disse indeholder også et kunstværk af et urværk. Denne type af ure lader op på såkaldt kinestetisk energi, hvilket vil sige at det lader op på din bevægelse, igennem dagen. Dette skal også eftersynes og smøres, gennemsnitligt med 3-5 års mellemrum. 

• Quartz ure: Disse har også vundet stor popularitet, siden deres introduktion i 1969 og er i dag blandt de mest gængse urtyper. Disse er nemlig batteridrevne, hvilket betyder at du blot skal have dette skiftet, med ca. 3-5 års mellemrum. 

Ønsker du et ur af højeste kaliber? Så bør du helt bestemt vælge et Tissot.

Flere Nyheder