Skal du have slebet dine gulve?

09 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Døjer du med, at dine gulve ser relativt slidte og gamle ud? Før du vælger at brække alt dit gulv op, så kan du med fordel afprøve nogle andre metoder, der kan give dig et flot og vedligeholdt gulv igen. Det kan ende med, at du sparer en del penge på gulvbehandlinger, fremfor at du lægger nogle helt nye gulve.

Læs med i dette indlæg, og hør mere om, hvad du kan gøre for at få et smukt gulv igen. 

 

gulvafslibning på Fyn

 

1. Få dem behandlet med sæbe eller lud

Der findes mange forskellige gulvbehandlinger, som du kan afprøve for at få dit gulv til at se flot ud igen. To af tingene er bl.a. ved sæbe-, eller ludbehandling. Det kan fjerne det gule i dine gulve eller områder, hvor der er kommet mærker. Når man giver gulvet denne type af behandling, vil det også lysne gulvet. Så hvis du har gammelt gulv, der ser temmelig mørkt ud, så kan gulvbehandling være vejen frem.

 

2. Få dem til at skinne med voksbehandling

En alternativ metode til gulvbehandling er ved at vokse dem. Ved at bruge en voks i på dine gulve vil de absorbere alt overskydende snavs eller skidt, der har sat sig i gulve over årene. Derved kan du få gulve, der ser nye og flotte ud igen. Når man vokser gulve, så kan du godt få brug for eksperter til at hjælpe dig, da det er en kompliceret arbejdsopgave.

 

3. Få dem slebet

Du kan også overveje at få dine gulve slebet. Her kan du virkelig få bragt gulvet tilbage til den stand, som det var i førhen. Gulvafslibning kan fjerne gamle ridser eller mærker på gulvet, der er kommet efter fester eller andre arrangementer. Så hvis du overvejer gulvafslibning, så kan du enten selv gøre det. Ellers så kan du også kontakte professionelle gulvslibere til at gøre arbejdet for dig.

Flere Nyheder