Overrask din partner med lingeri

25 februar 2020
Cecilie Mortensen
Overrask din partner med lingeri

Hvis din partner eller dig har en årsdag eller en særlig anledning, du gerne vil fejre, så er der en særlig måde, som oftest falder i rigtig god smag – og det er med forførende lingeri til soveværelset. Når det kommer til lingeri, så har man alle gode mulighed for at være kreativ med, hvordan man fremhæver det bedste ved sin krop. Og samtidig så det er noget, der giver et ekstra pust til soveværelset. Hvis du er i tvivl om, hvilket lingeri, du kan købe, så kan du få inspiration herunder. Og det gælder for alle de forskellige størrelser, der er at finde. Der er nemlig også gode mulighed for at købe plus size størrelser hos de forskellige firmaer, der sælger lingeri. 

Forførende lingeri til soveværelset

En ekstra forførende og afslørende trusse eller BH er nok en af de ting, man forbinder med lækkert og frækt lingeri. Listen er dog meget længere, og det samme med dine muligheder, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din påklædning i soveværelset. Der findes noget for enhver smag, og noget som er mere afslørende end andet. 

En af de ting, som du med fordel kan kigge efter er en kimono. Disse findes i mange forskellige modeller – og de fleste i lækkert materiale, så man får ekstra lyst til at bruge den. Det gode med en kimono er også, at du selv kan styre, hvor afslørende du ønsker at være. Du har f.eks. god mulighed for at dække dit ekstra sexede undertøj til, indtil du begynder at åbne for kimonoen.

Der findes forskellige kjoler, korset, hofteholdere og bodysuits i lak. Det giver også et helt andet udtryk, som er ekstra forførende, når det tages på – samtidig med at det stadig er raffineret. Hvis du gerne vil have lidt ekstra inspiration, kan du også se udvalget af lingeri her: https://www.love-lingeri.dk/

 

Flere Nyheder