Miljøvenlig varme med en effektiv og moderne luft til vand varmepumpe

18 januar 2019
Astrid Pedersen
Miljøvenlig varme med en effektiv og moderne luft til vand varmepumpe

Et olie eller gas fyr er ikke den mest miljø eller klima venlige måde, hvorpå du kan opvarme dit hjem. Især ikke, hvis fyret er gammelt og udtjent. Så skal du nemlig medregne alle de udgifter, du har på vedligeholdelse, rensning og reparation i dit varmebudget – og dertil kommer, at et fyr af ældre dato sjældent har samme effektivitet i sin udnyttelse af det tilførte brændstof, som det havde i sine yngre dage. Går du og overvejer at udskifte det udtjente fyr, kan du med fordel inddrage de moderne luft til vand varmepumper i disse overvejelser.

Hvorfor skal jeg købe en luft til vand varmepumpe frem for et nyt fyr?

De nye og smarte luft til vand varmepumper repræsenterer pt den mest energi effektive og derfor samtidig miljøvenlige og billige opvarmnings metode på det danske marked. Den primære grund til at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe er den store besparelse, der ligger deri. Du sparer snildt 60% på dine årlige udgifter i forbindelse med opvarmning af dit hjem. E

n ny og moderne luft til vand varmepumpe er dertil en del mere drift sikker end det gamle fyr. Uanset hvor koldt det er udenfor, kan en luft til vand varmepumpe uden problemer leverer varmt vand til såvel dine radiatorer som til din bruser og dine vandhaner. Dette betyder, at du kan fyre godt op for varmen på de lange, kolde vinterdage uden at skulle bekymre dig om hverken din pengepung, eller om hvorvidt du løber tør for varmt vand, hvis du samtidig vælger at tage et langt brusebad.

Luft til vand varmepumpen er samtidig langt mere miljøvenlig, hvilket også betyder, at du kan opnå et såkaldt energi tilskud ved installation af luft til vand varmepumpe, når du skrotter dit gamle fyr.

Læs mere om luft til vand varmepumpe på billigventilation.dk

Flere Nyheder