Marguerit smykker for evigt

29 juni 2019
Pia Søgaard
Marguerit smykker for evigt

De fine hvide blade med guld- eller sølvkant i en perfekt krans – Marguerit smykker går aldrig af mode og passer til enhver anledning. Giv den smukke blomst, der varer for evigt til studinen, fødselaren eller forær den lille nyfødte en livslang dåbsgave.

Enhver type, enhver anledning

Udvalget af Marguerit smykker er større end du tror, https://www.fangels.dk/smykker/marguerit-smykker.html, og de findes i både guld og sølv. Fingerringe, armbånd, halskæder eller brocher – de klassiske eller med et moderne twist. Fra den feminine pynte-pige til den funky sportspige vil elske de skønne smykker med det klassiske motiv. 

Hverdagen bliver pænere og festen sjovere med smukke Marguerit smykker. Brug den lange halskæde med de små blomsterkroner over den casual hvide skjorte eller pift det sorte outfit op med en enkel markant Marguerit fingerring. Det faste armbånd til de særlige anledninger eller den enkle armkæde til hverdagen. Brug de klassiske Marguerit smykker til at sætte et personligt præg på din stil. 

Den perfekte gave

Årets mange højtider og særlige anledninger kalder på den gode gave til pigen, der har alt, eller som bare burde have et smykke, der holder for evigt. Klassiske Marguerit smykker har glædet piger i generationer, og med både sølv- og guldrand passer de til enhver type.

Studinen vil opleve det som noget særligt at få et Margueritte smykke i gave på den store dag – en personlig gave, der holder resten af livet, og som med garanti får en stor affektionsværdi med årene. Mors dag – den årlige tilbagevendende udfordring på gavefronten kan blive til en uforglemmelig oplevelse for din mor, når hun åbner den lille æske med den fine gave.  

Gør Margueritte smykker til et samleobjekt, der videregives fra generation til generation, med de moderne islæt og tilpasninger, der vidner om tidens gang. Mix de gamle modeller med de nye designs og opnå en helt unik og personlig smykkestil. 

Flere Nyheder