Lad et professionelt firma hjælpe dig med træfældning

08 august 2021
Astrid Pedersen

Er et af træerne i din have blevet så højt eller kraftigt at du bliver nødt til at få det fjernet? Så bør du tage kontakt med et firma som kan hjælpe dig med at udføre en professionel træfældning.

Hvordan foregår en træfældning?

Der er flere forskellige måder hvorpå man kan fælde træer. Den traditionelle metode til fældning af træer er dog ikke altid gangbar.

Når et træ skal fældes er det vigtigt at det ikke er i fare for at forvolde skade på mennesker, bygninger eller øvrigt materiel i området. Derfor kan det ikke altid lade sig gøre at fælde høje træer når isse er placeret i villa og parcelhus haver. Og så skal der tages andre metoder i brug.

Topkapning – når træfældning er udelukket

Hvis træet i din have er meget højt eller meget kraftigt, eller kronen breder sig meget ud, er det en god idé at satse på en topkapning.

I forbindelse med udførelse af topkapning anvendes dygtige uddannede klatrere og alt det påkrævede sikkerheds udstyr. Klatreren, som også er uddannet inden for træpleje, vil entre træets top og herefter påbegynde en systematisk nedskæring af grene.

De afskårne grene vil blive hejst til jorden hvor de findeles og bortskaffes på behørig vis. Træet fældes så at sige fra oven, uden risiko for at stamme eller grene kommer i karambolage med mennesker, bygninger eller biler.

Ved topkapning kan du vælge om hele træet skal væk eller om du blot vil have stynet grenene i toppen således at stammen står tilbage. Og du bestemmer selv om dit træfældning firma skal tage resterne af træet med sig eller om du selv ønsker at beholde det.

Få hjælp til træfældning i Århus

Hvis du er bosiddende i Århus eller omegn kan du få den bedste hjælp til træfældning hos 1-2-træfældning.dk ApS – læs mere på 1-2-traefaeldning.dk

Flere Nyheder