Køb billig pakkelabel online

16 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Står du overfor at skulle sende én eller flere pakker? Det kan være, at du har solgt ud af dine ting, og de skal sendes til den nye ejer. Eller at du skal sende en pakke med en fødselsdagsgave, til én der bor lidt længere væk. Uanset hvad du skal sende, er det altid rart at kunne købe den billigste pakkelabel på markedet.

Hvordan sender du din pakke billigst muligt? Er det dyrere at sende til en privatadresse end pakkeshop? Koster større pakker mere? Få svar på dine spørgsmål i denne guide.

Sådan køber du pakkelabel online

Der er flere muligheder, når du vil købe en pakkelabel. Du kan gå ned i din nærmeste butik, hvor de sender pakker og købe din label her. Dog vil det oftest være billigst for dig at købe den online. Her kan du nemlig sammenligne priser og finde ud af, om det er billigst at sende din pakke med GLS, DAO eller Post Nord.

Køb billig pakkelabel her.

Udregn prisen på din forsendelse

Hvad skal det koste at sende din pakke? Du skal bruge flere informationer, når du skal udregne prisen på din pakke online. Du skal vide, hvad pakken vejer, hvor meget den måler på alle ledder og hvor den skal sendes til. 

Sendes den inden for Danmark, er prisen typisk den samme. Men skal den udenlands, kan det koste dig flere penge. 

Send til adresse eller pakkeshop

I dag kan du, med de mange muligheder der er, vælge at sende din pakke til en privatadresse eller til en pakkeshop, hvor modtageren kan hente den. Det er altid billigere at sende den til en pakkeshop fremfor til privatadressen. Det sparer nemlig buddet for ekstra tid, med at skulle køre ud til en specifik adresse. 

Pakken bliver enten leveret i en pakkeboks eller i pakkeshoppen inde i butikken afhængigt af, hvilket selskab du sender med. 

Flere Nyheder