Huskelisten til havefesten

23 august 2021
Steffen Hansen

Der kan være mange lejligheder, hvor det er oplagt at holde en havefest for alle ens venner og bekendte, men hvad skal man huske, hvis man kaster sig ud i det? Det får du her en huskeliste til, så du kan få en fantastisk fest, som ingen vil glemme.

Lej et telt

Der er ingen der gider at ende med at stå i regnen, hvis vejet lige pludselig ikke er med jer. Derfor er det en god idé at starte med at leje et telt, så der med garanti er læ til festen.

Lej et telt her: https://www.jewi.dk/

Find en god højtaler

Hvad er en fest uden musik? Ikke meget! Derfor anbefaler vi, at du finder en god højtaler, som kan spille hele festen op. Her er det vigtigt at tænke på, at folk larmer mere og mere, efterhånden som de får noget at drikke. Så find gerne en højtaler, som kan spille højere end du regner med er nødvendigt.

Bestil mad i god tid

Hvis festen er med bespisning, så er det en god idé at bestille maden så lang tid før som muligt. På den måde sikrer du, at firmaet du bestiller ved har tid til at lave det, men også at de ikke bliver fuldt booket på den ønskede dato.

Køb masser af alkohol

Vælger du at tage byrden på dig, med at servere alkohol til alle der kommer, så er det vigtigt, at du køber nok. Tænk over hvor vildt du ønsker det skal være, og beregn herefter hvor meget alkohol der skal bruges. Er det tiltænkt en vild abefest, så køb gerne mere end du regner med, da man hurtigt løber tør. Hvis det bare skal være en stille aften, så kan du købe så det passer med 3-5 genstande pr. person, så er du helgarderet, hvis noget skulle gå galt.

Flere Nyheder