Få den flotteste hæk med en god hækkeklipper

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Bor du i et hus med egen have er du højst sandsynligt også i besiddelse af en hæk. Og en sådan skal klippes med jævne mellemrum. Langt de fleste hække har brug for at blive klippet eller trimmet mindst én gang om året hvis de ikke skal gro over den tilladte højde eller overtage hele haven.

En hæk er som regel også kønnest hvis den har en vis facon og ikke bare stritter i alle retninger. Derfor er det en god idé at anskaffe en god hækkeklipper. Ellers skal du konstant låne naboens eller genboens. Og så kan det godt være at de går hen og bliver lidt trætte af dig med tiden.

Hvorfor købe en hækkeklipper?

Ud over det at holde sig på god fod med naboerne er der mange fordele ved selv at eje en hækkeklipper. Først og fremmest vil du til hver en tid kunne trimme din hæk lige når det passer dig. Du skal ikke gå og vente på at naboens eller genboens hækkeklipper bliver ledig så du kan komme i gang med at forskønne haven.

Samtidig har du mulighed for at vælge en hækkeklipper som passer præcis til dine og til hækkens behov. Er du i besiddelse af en kraftig hæk med stærke grene som for eksempel en bøge hæk vil du typisk have brug for en stærkere maskine end til en liguster hæk som er kendetegnet ved spinklere grene.

Det er desuden en god idé at anskaffe en maskine som du rent faktisk kan løfte. Derfor er der ingen grund til at anvende en meget stor og tung hækkeklipper hvis du ikke har så mange kræfter og din hæk ikke hører til i den kraftige afdeling.

Hvor kan jeg finde en hækkeklipper i god kvalitet?

I den online shop på 10-4.dk finder du gode hækkeklippere i forskellige varianter.

Flere Nyheder