Få den bedste gulvafslibning pris hos lokalt gulvfirma

18 maj 2020
Astrid Pedersen

Alle trægulve bliver med tiden slidt. Dette er en naturlig konsekvens af daglig anvendelse – og da træ i modsætning til eksempelvis beton, syntetisk laminat parket eller linoleum er et levende og organisk materialer, er det klart at det slider hårdere på et trægulv at blive betrådt hver eneste dag end det gør på et gulv af oven for nævnte materialer.

Dette gælder især for trægulve som er behandlet med eksempelvis olie eller sæbe. Disse behandlingsformer benævnes de ikke forseglende behandlinger idet de – i modsætning til lak eller maling – ikke forsegler træværket og dermed beskytter det optimalt.

Et sæbe behandlet eller olieret gulv vil stadig føles som træværk under fødderne, og have den smukkeste og mest levende overflade. Olie og sæbe lægger sig nemlig ikke oven på træværket ved behandling, men trænger ned i dets overfladiske fibre og mætter dem, hvorved der dannes en beskyttende hinde.

Sæbe vil typisk lysne gulvet flere nuancer og give den utroligt kønne hvidlige overflade med det nærmest overjordiske skær, som kan lyse hele rummet op. Olie behandling vil gøre træets naturlige farve dybere og mere udtalt, samtidig med at træets unikke karakteristika vil fremhæves. Derfor er olie og sæbe behandlinger særdeles populære. Desværre er olierede og sæbe behandlede gulve en del sartere end lakerede eller malede ditto. Og derfor kan det være nødvendigt med hyppigere afslibning af gulve når disse er behandlet med olie eller med sæbe.

Hvem kan hjælpe med gulvafslibning?

Du kan altid kontakte dit lokale gulvfirma og få et godt tilbud på afslibning af gulve. Er du bosiddende på Sjælland finder du de bedste priser på gulvafslibning hos DBF Gulvservice. DBF Gulvservice dækker samtlige større byer på Sjælland og kan således sagtens hjælpe dig med afslibning af gulve og en tilhørende efterbehandling, så at dine trægulve kan blive smukke og skinnende på ny.

Læs mere, og kontakt DBF Gulvservice via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/ 

Flere Nyheder