Effektiv og professionel gulvafslibning i Hvidovre

16 november 2018
Astrid Pedersen
Effektiv og professionel gulvafslibning i Hvidovre

Mange huse af ældre dato er som standard forsynet med et trægulv. I gamle dage var det meget normalt, at man anvendte træ som gulvbelægning. Nu om stunder er træ stadig en mulighed som gulvbelægning i nybyggede ejendomme, men det smukke og hyggelige trægulv er i høj grad blevet erstattet af billigere – og mere rengørings venlige – gulvtyper, som for eksempel klik parket, linoleum, epoxy, mikro cement eller beton. Ønsker man et splinternyt trægulv i sin bolig, kan det godt gå hen og blive en dyr affære. Således kommer originale trægulve i højere og højere kurs – især, hvis de er velholdte.

Dette betyder, at du får flere fordele ud af at vedligeholde trægulvet i din bolig. En væsentlig parameter er selvfølgelig det æstetiske – et smukt og velholdt trægulv skaber liv og hygge i rummet, og er behageligt at betræde. Og så er der den økonomiske del. Din bolig bliver simpelt hen mere værd, hvis det originale trægulv er bevaret intakt – og i flot stand.

Pas godt på dit trægulv – det betaler sig

Derfor er det en god idé at passe rigtig godt på trægulvet i din bolig. Et sæbebehandlet trægulv skal for eksempel helst vaskes mindst én gang på ugentlig basis med en særlig sæbe, som beskytter træværkets overflade, og bringer fugt og næring dertil. Forsømmes denne rutine, vil gulvet hurtigt blive slidt at se på, samtidig med, at det udtørrede træværk vil være mere modtageligt over for støv og spildte væsker, som opsuges og indlejres i træværkets porøse fibre. Når først slitagen er nået til dette stadie, kan gulvet kun blive pænt igen ved hjælp af en grundig gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling.

Få det flotte trægulv igen med en professionel gulvafslibning

En dygtig og kompetent gulvmand med den rette erfaring og ekspertise kan hjælpe dig med at få dit trægulv smukt og skinnende igen. Klik ind på gulvkanonen.dk og få et godt tilbud!

Flere Nyheder