De vigtigste omstændigheder med opsætning af filt

08 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
De vigtigste omstændigheder med opsætning af filt

opsætning af filt kan blive et omstændigt arbejde, specielt hvis man har at gøre med mange vægge og for den sags skyld lokaler, hvor filtet skal sættes op i.

Derfor er det essentielt, at man husker at lave sine forholdsregler og forberede sig til arbejdet, så man kan arbejde mest effektivt.

For det første skal du sørge for, at du har den rette filt, og du skal gerne have mere liggende, end du har målt til, at der skal bruges fra kant til kant. 

Der kan nemlig ske det, at du kommer til at ødelægge noget af filtet i forsøget på at sætte det op, især hvis du ikke er så vant til at sætte filt op.

Men derudover skal man gerne klippe det til i kanterne, så her skal der helst være lidt filt at løbe på, så man er helt sikker på, at der er nok filt at tage af.
Er man rigtig uheldig, kan det også ske, at en del af filtet er ødelagt, fra da man købte det, og så er det nok ikke lige muligt at tage direkte ned i butikken og få det byttet.

Ellers handler det om, at du sørger for at finde ud af, hvor mange mennesker I skal være om det arbejde, hvis du da ikke beder professionelle folk udefra om at gøre det.

I sidstnævnte tilfælde skal man mest af alt sørge for, at man har taget alt ned fra væggene og fjernet alt inventar i rummene, hvor der skal sættes filt op, så de erfarne håndværkere kan gå i gang med det samme.

Er du i det førstnævnte scenarie, skal du selv sørge for at have købt udstyret, allieret dig med hjælp, læst op på, hvordan man sætter filt op, skærmet af og være sikker på, at eventuelle børn og dyr ikke forstyrrer dig/jer i arbejdsprocessen.

Flere Nyheder